(+31)040 - 304 60 58

Sportbusiness en ethiek

Boeken

Sportbusiness en ethiek

Jan de Leeuw
€ 27,90

Op voorraad
Direct leverbaar uit voorraad

Product omschrijving

Zie ook: www.damon.nl/hbo

Dit boek biedt een systematische introductie in de ethiek van sportorganisaties en de disciplines die daarin een belangrijke rol spelen zoals marketing, marketingcommunicatie en sponsoring. De methode is ontwikkeld met het oog op de competenties die samenhangen met de beroepsprofielen van bachelors en masters die opleiden voor functies binnen sportorganisaties: sportmarketeers, sportmanagers, sporteventmanagers, sportcommunicatiedeskundigen en sportbeleidsmedewerkers.
Het boek begint met twee inleidende hoofdstukken over ethiek, MVO en sportbusiness. Vervolgens zijn er vier hoofdstukken waarbij ethiek en MVO worden betrokken op strategische sportmarketing, tactische sportmarketing, sportmarketingcommunicatie en sportsponsoring. 
Op de website zijn twee aanvullende hoofdstukken geplaatst met specifieke tools: een stappenplan voor ethische dilemma's in de sportbusiness en een instructie voor debatteren over sportbusinessethiek. Ook vindt men op de website aanvullende stoffen en opdrachten, begrippenlijst, oefentoets en nieuws over de methode. Surf naar www.damon.nl/hbo (sportbusiness en ethiek).
Over het gehele boek verspreid zijn meer dan vijftig cases opgenomen uit de wereld van de sportbusiness. Speciaal met het oog op zelfstandig studeren is een uitgebreide index toegevoegd. Er is ook een notenapparaat.

Specificaties

ISBN
9789460361487
Auteur(s)
Omvang
168 pagina's
Uitvoering
Gebonden, geheel full colour
Verschijningsdatum
01 Juli 2013