040 - 304 60 58

Veelgestelde vragen

Uitgeverij Damon biedt nog geen e-Books aan. 

Mocht u het juiste boek niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te mailen naar: info@damon.nl of te bellen naar: 040 - 304 60 58

Het komt voor dat Damon-titels niet meer via het CB leverbaar zijn. Als de titel nog via onze website te vinden is, is die ook rechtstreeks leverbaar. Als een titel niet meer op onze website staat, is de titel niet meer leverbaar.

Voor rechtstreekse levering via de vervoerscentrale of PostNL kunt u mailen naar: info@damon.nl of te bellen naar: 040 - 304 60 58

U kunt direct online betalen bij het plaatsen van uw bestelling of we sturen u de factuur mee met het bestelde boek. U vindt de factuur dan in het pakket.

Onze bankgegevens zijn:

Knab Bank, IBAN: NL87 KNAB 0255 5677 31 

U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over onze uitgaven voor hoger onderwijs. Dat doet u door te mailen naar: info@damon.nl of te bellen naar: 040 304 60 58

Als docent kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent een boek beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u een boek met 50% korting bestellen. Van iedere titel kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen, dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega's aan ons te verstrekken (via info@damon.nl).
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden.

Indien u van een Damon-methode klassikaal invoert, ontvangt u van ons het leer- en werkboek gratis. De docentenboeken (enkel bestemd voor docenten of docenten-in-opleiding) worden niet gratis of met korting en enkel naar het schooladres gezonden.

Daarnaast geven wij kwantumkorting voor scholen/instellingen. Neem hiervoor contact op met de uitgeverij.

Wij zijn aangesloten bij de Vervoers Centrale. Ons id: 6345118

U kunt (papieren) informatie bij ons aanvragen via deze website, door te mailen naar: info@damon.nl, of te bellen naar: 040 304 60 58. Dan kunnen we u desgewenst elk half jaar onze nieuwe catalogus met te verwachten uitgaven toezenden. 

U kunt zich uiteraard ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Zie daarvoor de aanmeldmogelijkheid op de homepagina.

Dit is mogelijk. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. Zie ook onze retourvoorwaarden.

Vanwege de Wet op de Vaste Boekenprijs is het niet mogelijk aan consumenten korting aan te bieden. Nederlandstalige hebben in elke (online) boekwinkel dezelfde prijs. Bij het bestellen van meer dan 10 exemplaren van 1 titel zijn kortingen mogelijk:
- 10-29 ex. 5% korting
- 30-99 ex. 10% korting
Deze korting geldt niet bij 'Het Levensboek', 'Het Levensalbum' en 'Ik mis je zo'. Neem hiervoor contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in afname van meer dan 100 exemplaren van 1 titel, neemt u dan contact met ons op voor de kortingsmogelijkheden.

Het is mogelijk om met onze auteurs contact op te nemen.
Dat doet u door te mailen naar: info@damon.nl of te bellen naar: 040 304 60 58

Wij leveren aan boekhandels die niet zijn aangesloten bij de Vervoers Centrale. Hiervoor worden verzendkosten berekend. Voor Nederland is dit € 2,95 per bestelling/pakket. Voor België is dit € 3,95 per bestelling/pakket. Voor bestellingen buiten Nederland en België worden de verzendkosten per bestelling/pakket berekend.

U kunt bij bestelling via de website direct betalen via iDeal, Bancontact of Sofort, maar u kunt er ook voor kiezen later te betalen. In dat geval sturen we een factuur met de bestelling mee. Wij leveren op basis van vertrouwen tot een bedrag van € 100,-. 

Is het bedrag van de bestelde boeken hoger dan € 100,-? Dan kunnen wij u een pro forma factuur toezenden.

Bank IBAN: NL87 KNAB 0255 5677 31 

Alle leverbare titels staan op deze website. Als een titel niet op de website staat, is die niet (meer) leverbaar.

Bij klachten en/of suggesties kunt u altijd contact met ons opnemen.
Dit kan door te mailen naar: info@damon.nl of te bellen naar: 040 304 60 58

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden. Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Meestal wordt het pakket een dag na verzending bezorgd. U ontvangt van ons een track&trace code, zodat u kunt zien wanneer bezorging verwacht wordt. PostNL laat geen briefjes meer achter in uw brievenbus als u niet thuis bent. Mocht u uw bestelling na 3 werkdagen niet ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op. Houd u ook de verschijningsdata van nieuwe uitgaven in de gaten. Het kan zijn dat een boek nog niet verschenen is. In dat geval verzenden we het als het beschikbaar is. 

In Nederland, België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €20. Daaronder worden verzendkosten berekend.
Voor Nederland: €2,95
Voor België en Duitsland: €3,95
Voor overige landen binnen de EU: €9,95
Voor de rest van de wereld: €24,95
Op de mappen Levensboek, Levensalbum en Ik mis je zo zijn bij bestelling van 1-3 exemplaren in Nederland, België of Duitsland de verzendkosten €5

Alle leverbare titels staan op deze website. Als een titel (tijdelijk) niet op voorraad is staat dat duidelijk op deze website vermeld. Als een titel niet op deze website staat, betekent het dat die niet meer leverbaar is.