(+31)040 - 304 60 58

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen binnen Nederland

Wij leveren op basis van vertrouwen tot een bedrag van € 100,-. Dat betekent dat u niet vooruit hoeft te betalen. Is het bedrag van de bestelde boeken hoger dan € 100,- dan behouden wij ons het recht voor u een pro forma factuur te sturen. Wij streven ernaar de bestellingen op de dag van ontvangst te verwerken, in ieder geval binnen Nederland. Uw bestelling wordt rechtstreeks naar u verzonden. Wij brengen binnen Nederlan, België en Duitsland bij bestellingen vanaf €20 geen verzendkosten in rekening, uitgezonderd op de producten 'Levensboek', 'Ik mis je zo' en ‘Het Levensalbum’. U kunt uw transactie binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, herroepen. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. Zie ook onze retourvoorwaarden.
Alle uitgaven van Uitgeverij DAMON kunt u ook via de boekhandel bestellen.

Bestellingen namens school of (zorg)instelling

Bij bestellingen namens een school of (zorg)instelling houden wij de besteller verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste adres- en factuurgegevens. Indien onvolledige adres- en factuurgegevens (waaronder eventuele adressering aan de financiële administratie, kostenplaatsen of andere referenties noodzakelijk voor facturering) zijn aangeleverd, worden administratiekosten €1,95 in rekening gebracht. Indien een pakket geretourneerd wordt vanwege incomplete adresgegevens, worden voor nazending verzendkosten à €5 in rekening gebracht.

Bestellingen buiten Nederland

Aan Belgische privé-personen/instellingen zenden wij de bestelling via PostNL. Belgische boekhandels kunnen rechtstreeks bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg of via de uitgeverij.
Privé-personen/instellingen ontvangen de bestelling met bijgesloten rekening. Ook in Vlaanderen kunt u onze uitgaven via de boekhandel bestellen. Mocht u een intracommunautaire vrijstelling van BTW verlangen, dan ontvangen we graag uw BTW nummer bij bestelling.

Bij bestellingen binnen de Europese Unie wordt een bijdrage in de verzendkosten à €9,95 in rekening gebracht. Voor bestellingen buiten de Europese Unie worden de daadwerkelijke verzendkosten doorberekend
Betalingen buiten Nederland en België dienen te geschieden zonder bankkosten ten laste van de uitgeverij.

Voordeel bij grotere aantallen van één titel

Handig om te weten! Bij bestellingen van grotere aantallen van één titel, kan Uitgeverij DAMON u aantrekkelijke kortingen geven.
Bij 10 - 29 exemplaren van een titel: 5% korting;
Bij 30 exemplaren en meer: 10% korting.
Deze korting geldt niet bij 'Het Levensboek', 'Het Levensalbum' en 'Ik mis je zo'. Neem hiervoor contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in afname van meer dan 100 exemplaren van 1 titel, neemt u dan contact met ons op voor de kortingsmogelijkheden.

Levering aan de boekhandel

Alle uitgaven zijn te bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg, tenzij op de CB-site anders vermeld staat. Uiteraard is ook rechtstreekse levering vanuit de uitgeverij mogelijk.
Afhankelijk van de status van de boekhandel zoals die door de uitgeverij wordt toegekend, wordt de korting bepaald. Voor boekhandels (en instellingen die boekhandelskorting ontvangen) die niet aangesloten zijn bij de vervoerscentrale worden verzendkosten berekend. Voor Nederland is dit € 2,95 per bestelling/pakket. Voor België is dit € 3,95 per bestelling/pakket. Voor bestellingen buiten Nederland en België worden de verzendkosten per bestelling/pakket berekend.

Bestellingen door docenten

Als docent kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent een schoolmethode beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u een boek met 50% korting bestellen. Van iedere schoolmethode kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega aan ons te verstrekken. Dit door een email te sturen aan info@damon.nl.
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden.
De uitgever behoudt zich het recht voor, aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Privacy

Van klanten die via de DAMON webshop een bestelling hebben geplaatst slaat Uitgeverij DAMON de volgende gegevens op in hun accounts: voorletters, tussenvoegsels, achternaam, school/instelling/stichting, adres, e-mailadres, eventueel telefoonnummer en akkoord om onze nieuwsbrief te ontvangen.
We bewaren die informatie om een aantal redenen: om bestellingen correct te kunnen ontvangen, verwerken, verzenden en factureren, om contact met klanten op te kunnen nemen, bijvoorbeeld als er vragen of opmerkingen zijn bij een bestelling. Zie ook ons uitgebreidere privacy statement.

Prijzen/aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Damon zijn vrijblijvend en Damon behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer het uiteindelijke product afwijkt van de informatie die in eerste instantie op de site en/of in de aanbieding/prijslijst is opgenomen. 

K.v.K. Eindhoven nr.: 67069509
BTW nummer: 856817491B01
Bank IBAN: NL87 KNAB 0255 5677 31
BIC: KNABNL2H