(+31)040 - 304 60 58

Bestellen & levering

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt een bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail (orders@damon.nl) of telefoon (040-3046058).

Geschatte levertijd

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden. Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Meestal wordt het pakket een dag na verzending bezorgd. U ontvangt van ons een track&trace code, zodat u kunt zien wanneer bezorging verwacht wordt. PostNL laat geen briefjes meer achter in uw brievenbus als u niet thuis bent. Mocht u uw bestelling na 3 werkdagen niet ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op. Houd u ook de verschijningsdata van nieuwe uitgaven in de gaten. Het kan zijn dat een boek nog niet verschenen is. In dat geval verzenden we het als het beschikbaar is. 

Verzendkosten

In Nederland, België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €20. Daaronder worden verzendkosten berekend.
Voor Nederland: €2,95
Voor België en Duitsland: €3,95
Voor overige landen binnen de EU: €9,95
Voor de rest van de wereld: €24,95
Op de mappen Levensboek, Levensalbum en Ik mis je zo zijn bij bestelling van 1-3 exemplaren in Nederland, België of Duitsland de verzendkosten €5

Betaalwijzen

Bij bestelling via onze website kunt u kiezen voor direct online betalen via iDeal, Bancontact of Sofort. U kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen, dan sturen we u een factuur mee met de bestelling. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Als de betalingstermijn verstreken is, ontvangt u van ons per e-mail een betalingsherinnering, waarna u nog 14 dagen heeft om de betaling te voldoen. In het geval dat we na de laatste herinnering nog geen betaling hebben ontvangen, zullen we de vordering overdragen aan een incassobureau. Daaraan zijn voor u extra kosten verbonden.

Retourneren

Uiteraard kunt u een bestelling retourneren. Zie daarvoor onze retourvoorwaarden.

Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

Btw

Alle gehanteerde prijzen en tarieven voor leveringen binnen Nederland zijn inclusief btw. De gehanteerde prijzen en tarieven voor leveringen naar andere landen binnen de Europese Unie zijn standaard inclusief btw. Bij leveringen naar andere landen binnen de Europese Unie brengen wij geen btw in rekening wanneer u bij uw bestelling een geldig btw-nummer opgeeft. 

Korting

Vanwege de Wet op de Vaste Boekenprijs is het niet mogelijk aan consumenten korting aan te bieden. Nederlandstalige hebben in elke (online) boekwinkel dezelfde prijs. Bij het bestellen van meer dan 10 exemplaren van 1 titel zijn kortingen mogelijk:
Bij 10 - 29 exemplaren van een titel: 5% korting;
Bij 30 exemplaren en meer: 10% korting.
Deze korting geldt niet bij 'Het Levensboek', 'Het Levensalbum' en 'Ik mis je zo'. Neem hiervoor contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in afname van meer dan 100 exemplaren van 1 titel, neemt u dan contact met ons op voor de kortingsmogelijkheden.

Bestellingen namens school of (zorg)instelling

Bij bestellingen namens een school of (zorg)instelling houden wij de besteller verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste adres- en factuurgegevens. Indien onvolledige adres- en factuurgegevens (waaronder eventuele adressering aan de financiële administratie, kostenplaatsen of andere referenties noodzakelijk voor facturering) zijn aangeleverd, worden administratiekosten €1,95 in rekening gebracht. Indien een pakket geretourneerd wordt vanwege incomplete adresgegevens, worden voor nazending verzendkosten à €5 in rekening gebracht.

Vragen, suggesties en klachten

Mocht u een vraag over een bestelling hebben, waarop u het antwoord niet kunt vinden, heeft u een klacht of een suggestie? Neem dan contact met ons op via info@damon.nl of 040-3046058

Veilig betalen met

Veilig betalen met
Webshop keurmerk
Webshop keurmerk