(+31)040 - 304 60 58

Wat is liefde?

Een pleidooi voor herijking

Boeken

Wat is liefde?

Een pleidooi voor herijking

Gert Jan Kloens , Grethe van Duijn
€ 24,90

Op voorraad
Direct leverbaar uit voorraad

Product omschrijving

Mensen zijn ervan overtuigd dat ze zonder liefde niet kunnen leven. Wetenschappers stellen unaniem vast dat liefdevolle mensen gezonder en gelukkiger zijn dan mensen die geen liefde kunnen geven en mensen die liefde ontberen. Tegelijkertijd constateren ze dat de moderne mens niet meer weet wat liefde is. 

In Wat is liefde? proberen de auteurs een antwoord te formuleren op deze eeuwenoude vraag. Van het vroege Jodendom en de oude Grieken, via de middeleeuwen naar de moderne tijd nemen de auteurs u mee op een boeiende ontdekkingsreis door de geschiedenis. Tal van grote denkers en invloedrijke theorieën over liefde en relaties passeren de revue. Kunnen zij handvatten bieden om de liefde te herontdekken en te praktiseren?

De auteurs Grethe van Duijn en Gert Jan Kloens hebben een gratis eBook samengesteld met daarin 22 Quotes uit Wat is liefde? Dit boekje kunt u gratis downloaden door HIER te klikken.

Specificaties

ISBN
9789463400954
Auteur(s)
Omvang
232 pagina's
Uitvoering
Hardcover
Verschijningsdatum
05 April 2017

Recensies

In: De Soefigedachte, september 2017
"Het eigen maken van de liefde is een continu proces en de wijze waarop de auteurs dit hebben aangepakt is zeer verrassend. Aan de hand van drie spanningsvelden t.w. ‘ik’ en de ander, maakbaarheid en werkelijkheid, en zelfredzaamheid en werkelijkheid nemen zij u als lezer op ontdekkingsreis in de liefde als oerbron, principe en bouwsteen en als motor van alle menselijke relaties. Een echte aanrader!"
Theo Kauffman

NBD Biblion, 2017
"Een interessant en goed geschreven boek, dat liefde in breder perspectief plaatst dan de relatie tussen twee mensen en ook het belang van zelfliefde accentueert."
Taede Smedes

Veilig betalen met

Veilig betalen met
Webshop keurmerk
Webshop keurmerk