(+31)040 - 304 60 58

Nieuws

Wat is nieuw op damon.nl?

Met veel genoegen heten we u welkom op de nieuwe site van Uitgeverij Damon. Onze oude site was na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. De nieuwe site is aan alle eisen van de huidige tijd aangepast en als het goed is, kunnen we er jaren mee vooruit.

De nieuwe site heeft voor u een aantal voordelen:

-       We hebben de zoekfunctie verbeterd. Hierdoor kunt u nu gemakkelijker zoeken op bijvoorbeeld auteur, titel, trefwoorden en oorspronkelijke titel.
-       Het is vanaf de homepage al te zien welke titels binnenkort zullen verschijnen.
-       Ook kunt u via de knop ‘nieuws’ overzichtelijker het laatste nieuws, aankomende evenementen als lezingen en boekpresentaties, kortingsacties etc. terugvinden.
-       Wij houden voor u bij welke boeken de afgelopen maand het best verkocht zijn. Wellicht levert dat u inspiratie op.
-       De nieuwe website is geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele telefoons en tablets.
-       Onze nieuwsbrief is aangepast. Ook die zijn beter geschikt voor mobiel en tablet. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor ‘Klassieke oudheid’ als u geïnteresseerd bent in vertaald werk uit de klassieke talen.

Met de nieuwe site zijn ook de gebruikersaccounts verbeterd. Het account dat u had op de oude site komt te vervallen, dus u zult een nieuw account moeten aanmaken als u ervan gebruik wilt blijven maken. Als u een account aanmaakt kunt u:

-       In uw account uw bestelgeschiedenis terugzien.
-       Een verlanglijst aanmaken. Als u ingelogd bent, vindt u op de pagina van een boek dat u wellicht wilt kopen een hartjessymbool. Als u daarop klikt wordt het boek aan uw verlanglijst toegevoegd. Het zal daar blijven staan tot u het boek gekocht heeft of van uw verlanglijst verwijdert. U kunt een boek dan op elk gewenst tijdstip bestellen.
-       Daarnaast is het natuurlijk handig dat u niet uw gegevens elke keer hoeft in te vullen als u een bestelling plaatst.

Een laatste wijziging staat los van de website. Gezien de gestegen kosten zijn we helaas genoodzaakt een kleine bijdrage in de verzendkosten in rekening te brengen voor bestellingen onder €20 in Nederland, België en Duitsland. Daarboven blijft verzending gratis. Alle verzendkosten worden automatisch berekend, dus u ziet voor het afrekenen welke kosten berekend worden.

Wij hopen dat u, net als wij, tevreden zult zijn met onze nieuwe website. Mocht u problemen ondervinden, vragen of suggesties hebben, dan horen we het uiteraard graag!