(+31)040 - 304 60 58

Levensalbum

Levensboek voor mensen met dementie

Boeken

Levensalbum

Levensboek voor mensen met dementie

Riet Fiddelaers-Jaspers , Huub Buijssen
€ 21,90

Op voorraad
Direct leverbaar uit voorraad

Product omschrijving

Het Levensalbum is een boek voor mensen met dementie en hun familie en verzorgers. Het is behulpzaam bij het vastleggen van het leven van iemand die aan het vergeten is. Het is ook een contactinstrument. Door samen aan het Levensalbum te werken, blijf je in contact met de dementerende en breng je de tijd op een aangename manier door. Bovendien kan deze wijze van werken de handelingsverlegenheid van familieleden verminderen. 

Bij het Levensalbum zit een handleiding met achtergrondinformatie over dementie, tips over communiceren met dementerende mensen en instructies voor het gebruik van het album.
De tekst is informatief: helder en toegankelijk voor iedereen geschreven. De voorbeeldteksten zijn duidelijk en herkenbaar waarbij persoonlijke ervaringen verwerkt zijn.


De uitgever wil de prijs van het Levensalbum zo laag mogelijk houden zodat het binnen ieders handbereik ligt. Vandaar dat wij - afhankelijk van het aantal - verzendkosten in rekening brengen.
Bij bestelling van 1 t/m 3 exemplaren wordt € 5,- verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van 4 ex. en meer vervallen de verzendkosten.

Specificaties

ISBN
8050
Auteur(s)
Omvang
160 pagina's
Uitvoering
Map met losbladig systeem
Verschijningsdatum
12 Juni 2008

Recensies

In: Zin in zorg, Jrg. 10, nummer 3 (September 2008)
"Ze hebben maar liefst 160 invulbladen opgenomen. Dat geeft speelruimte om de eigenheid van de oudere recht te doen. De bijgevoegde handleiding is adequaat, vooral vanwege de aandacht die het schenkt aan de communicatie met dementerende ouderen."
Inge van Trigt