(+31)040 - 304 60 58

Ik mis je zo

Verwerking verlieservaringen van mensen met een verstandelijke beperking

Boeken

Ik mis je zo

Verwerking verlieservaringen van mensen met een verstandelijke beperking

Riet Fiddelaers-Jaspers , Hennie van Schooten
€ 19,90

In herdruk
Dit product is in herdruk

Product omschrijving

De map Ik mis je zo is speciaal samengesteld om mensen met een verstandelijke beperking te helpen bij het verwerken van verlieservaringen. Ook zij ervaren verdriet en voelen zich eenzaam wanneer ze iemand verliezen door de dood. Voor hen is deze bijzondere map samengesteld die ze helpt bij het omgaan met de dood en bij het verwerken van het verdriet. Bij de totstandkoming van dit project zijn enkele specialisten betrokken.

Ik mis je zo is uniek van opzet. In een handboek krijgt de begeleider uitgelegd hoe te handelen bij rouw en verdriet bij mensen met een verstandelijke beperking. Voor de rouwenden zelf is er een werkboek dat nadien dient als herinneringsboek aan de overledene. Bij het boek worden vele tientallen stickers geleverd met pictogrammen en foto’s. Door middel van deze visuele hulpmiddelen wordt duidelijk gemaakt wat dood, verlies en rouw betekenen. De stickers kunnen worden geplakt in het werkboek.

Ik mis je zo bevat:
• Een handige en fraaie opbergmap
• Werkboekgedeelte
• Set aanvulbladen
• Begeleidersboek
• Stickervellen met foto's en picto's

De map is samengesteld door dr. Riet Fiddelaers-Jaspers en Hennie van Schooten.
Nelleke de Laat verzorgde de ontroerende tekeningen en Silvia Wennekes maakte de zeer bijzondere en realistische foto's. 


De uitgever wil de prijs van de Ik mis je zo map zo laag mogelijk houden zodat het binnen ieders handbereik ligt. Vandaar dat wij - afhankelijk van het aantal - verzendkosten in rekening brengen.
Bij bestelling van 1 t/m 3 exemplaren wordt € 5,- verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van 4 ex. en meer vervallen de verzendkosten.

Specificaties

ISBN
6201
Auteur(s)
Omvang
256 pagina's
Uitvoering
Map met losbladig systeem
Verschijningsdatum
25 Maart 2005